Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\appdata\IIS\vhosts\hamdesign.nl\httpdocs\wp-content\plugins\oshine-modules\includes\functions\helpers.php on line 462

Studio

HAM design is een Interieur Design Studio in Amsterdam. In 2014 werd het bedrijf opgericht met het idee dat mooi ontwerp toegankelijk moet zijn voor iedereen. Bij elk project dat we starten is het ons doel om een ontwerp te realiseren dat niet alleen de wensen van de klant evenaart, maar ook de verwachtingen overstijgt.
Wij houden van een persoonlijke aanpak en betrekken onze klanten zoveel als zij willen in dit proces. Zo ben je betrokken bij je eigen design en interieur.

Ons portfolio bestaat uit zowel woonhuizen als horeca- en retailinterieurs. We werken nauw samen met verschillende partners die het mogelijk maken om speciale elementen aan te brengen in onze ontwerpen. Dit kunnen op maat gemaakte meubels zijn, maar ook op handgemaakte tegels met unieke designs.
We combineren graag oud met nieuw en struinen dan ook graag vintage meubelwinkels af, op zoek mooie spullen met een verleden.

Onze Diensten

Onze diensten bestaan uit conceptontwikkeling, interieuradvies, interieurontwerp, 2D en 3D visualisatie, decoratie & styling en bouwbegeleiding. We gaan ingrijpende verbouwingen niet uit de weg en hebben veel ervaring in het realiseren van onze ontwerpen tot in de laatste details.

Voor onze commerciële klanten ontwerpen we ook logo’s en huisstijlen die naadloos aansluiten op het interieurontwerp.
Voor meer informatie over onze diensten kun je deze pagina bekijken. Als je op zoek bent naar een partner die jouw interieurproject van begin tot eind in goede banen kan leiden, kijk dan hier.

Onze waarde

Vanzelfsprekend realiseren we voor jou een interieur dat mooi, functioneel en comfortabel is. Daarbovenop kunnen we je ook nog eens een hoop tijd, geld en stress besparen, doordat:

  • Je geniet van onze goedkope inkoopprijzen bij vaste leveranciers
  • We je betrekken bij de belangrijke beslissingen over je design, maar je verder volledig ontzorgen.
  • We je behoeden voor het maken van (kostbare) fouten bij de verbouwing

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde van een binnenhuisarchitect? Lees dan deze blog post: 5 redenen om een binnenhuisarchitect in te huren.

Ons Team

Hanna is het creatieve brein achter de interieurs van HAM design. Sven zorgt ervoor dat het ontwerp van Hanna vlekkeloos wordt uitgevoerd. Verder werkt HAM design samen met een team van vaste partners dat bestaat uit aannemers, timmermannen en meubelmakers.

Hanna Alfon Martinez
Hanna Alfon Martinez

Designer

Sven Cune
Sven Cune

Projectmanager

Instagram

Volg ons: @hamdesign.nl

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found