Onze Diensten

Er komt veel kijken bij het verbouwen van een woning of bedrijfspand. Op deze pagina kan je lezen hoe wij jou verder kunnen helpen. Afhankelijk van je behoeften kunnen wij het hele traject uitvoeren, vanaf het eerste concept tot de daadwerkelijke realisatie van het interieur, of een specifiek onderdeel hiervan. Zo kan je ons bijvoorbeeld inschakelen voor advies m.b.t. een bestaand interieur, om vervolgens zelf de uitvoering van dit advies te regelen.

Hieronder volgt een compleet overzicht van de verschillende diensten die wij aanbieden. Hoor je liever direct van ons wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.


Het Totaal Pakket

We realiseren jouw interieur project van begin tot eind. Van het ontwerp tot de daadwerkelijke verbouwing. Hierbij betrekken wij je zoveel als je zelf wilt bij het maken van de grote beslissingen, terwijl je tegelijkertijd volledig ontzorgd wordt. Ben je benieuwd hoe wij dit aanpakken? Bekijk dan onze werkwijze.

Prijsindicatie: 
Op aanvraag.

Het totaal pakket

Interieuradvies

We ontmoeten je op locatie, dit kan een woning of bedrijfsruimte zijn. Vervolgens geven we ter plekke advies over hoe de ruimte ingedeeld kan worden. Wanneer het een bestaand interieur betreft, geven wij tips hoe dit verbeterd zou kunnen worden. De kosten voor het advies blijven beperkt tot de tijd die er doorgebracht wordt op locatie.
Als mogelijke toevoeging kunnen we moodboards en plattegronden maken die gedeeld worden na de afspraak.

Prijsindicatie:
60 Euro per uur (het eerste uur is gratis).

Voorbeeld van een interieuradvies van HAM design

InterieurIndeling / plattegrond

Op basis van jouw wensen m.b.t. design, kunnen wij een gedetailleerde plattegrond maken waarop de exacte lay-out van de ruimte komt te staan, inclusief de afmetingen en de indeling van de meubels. Bij het maken van deze plattegrond en woninginrichting denken we uiteraard ook na over hoe de ruimte optimaal benut kan worden benut.  

Prijsindicatie: 
100 Euro per kamer.

Voorbeeld van een interieurindeling / plattegrond gemaakt door HAM design

3D Visualisaties

Wanneer er een interieurindeling beschikbaar is, kunnen we op basis hiervan een realistische 3D weergave maken. Een dergelijke 3D visualisatie geeft een zeer goede impressie van hoe een ontwerp er in de werkelijkheid uit zal komen te zien. Op die manier wordt het voor onze klant eenvoudiger om keuzes te maken tussen de verschillende ontwerpen voor een mooi design. 

Prijsindicatie: 
240 Euro per visualisatie.

Voorbeeld van een 3D visualisatie gemaakt door HAM design

Bouwtechnische Tekeningen

We kunnen alle type technische tekeningen aanleveren die nodig zijn voor het realiseren van het interieur ontwerp; data & electriticiteitsplan, lichtplan & een wateraansluitingenplan. Wij maken deze tekeningen volgens de standaarden gehanteerd binnen de bouwsector, zodat je er zeker van kan zijn dat elke aannemer ze kan gebruiken.

Prijsindicatie: 
600 Euro per woning a 80m2 (inclusief opmeten op locatie)

Voorbeeld van een technische tekening gemaakt door HAM design

MOODBOARDs

Een moodboard is een verzameling illustraties en foto’s die samen de stijl van een ontwerp overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren en materialen die je mooi vindt, maar ook de meubels waarvan het design je aanspreekt. Een moodboard is erg handig om de stijl van een ontwerp te delen met jou als klant, om vervolgens op basis hiervan keuzes te maken. We maken vaak meerdere moodboards per ruimte.

Prijsindicatie: 
60 Euro per mood board.

Voorbeeld van een moodboard gemaakt door HAM design

Materialisatie

Op basis van een de stijl die bepaald is, doen wij een voorstel voor materialen en kleuren die in een ruimte gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de materialen en kleuren voor de vloeren, muren, plafonds en houtwerk (deuren, ramen & kozijnen).

Prijsindicatie:
120 Euro per kamer.

Voorbeeld van materialisatie door HAM design

Decoratie & Styling

Dit zijn de belangrijke puntjes op de i. Onder decoratie en styling verstaan we alle meubels, lampen en accessoires (bijvoorbeeld planten & kunst). 
We kunnen een productlijst voor het interieur aanleveren. Deze lijst specificeert per product een afbeelding, merk, leverancier / winkel en uiteraard de prijs. Aan de hand van deze lijst kun je zelf gaan shoppen. Het is ook mogelijk om ons de aankopen te laten doen. Daarnaast kunnen wij dan de bezorging en installatie voor onze rekening nemen.

Prijsindicatie
Productlijst: 250 Euro per kamer.
Inclusief aankopen: 10% toeslag op productprijs.
Installatie: afhankelijk van producten.

Voorbeeld van decoratie & styling

Meubels op maat

Op maat gemaakte meubels maken een interieur uniek. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van de ruimte. 
De meubelontwerpen die wij maken bestaan uit de technische tekeningen, materiaal en kleurkeuze. De volledigheid van het ontwerp is dermate dat elke timmerman ermee aan de slag kan. Uiteraard kan ook een van onze partners het ontwerp voor je bouwen.

Prijsindicatie: 
Afhankelijk van de complexiteit van het meubelstuk bedraagt de prijs tussen de 200 en 600 Euro. Deze prijs is exclusief het realiseren van het ontwerp.

Inloopkast op maat, gemaakt door HAM design

Authentieke Tegels Op Maat

We werken nauw samen met Iznik: een producent van authentieke, handgemaakte tegels. Alle tegels worden geproduceerd door ambachtslieden in de stad Iznik in Turkije. Het speciale productieproces maakt deze tegels uniek. Elke tegel wordt met de hand gemaakt en elke decoratie wordt ook handgeschilderd op de tegel. Dit proces maakt het mogelijk om een ontwerp geheel op maat aan te leveren.
Tevens zijn de tegels zeer robuust, waardoor ze geschikt zijn als vloertegel, keukentegel, buitentegel of voor de horeca en retail.

Prijsindicatie:
Ontwerp: Varieert van 180 tot 600 Euro per ontwerp. 
Productiekosten: op aanvraag na afronding van het design.

Authentieke tegels op maat ontworpen door HAM design

begeleiding bij de Bouw

We kunnen een gespecialiseerde projectmanager aanleveren die de verbouwing van jouw woning of bedrijfspand begeleidt. Deze projectmanager overziet de dagelijkse werkzaamheden op de bouwplaats en zorgt ervoor dat: 

  • De verbouwing exact uitgevoerd wordt volgens het ontwerp en de technische tekeningen

  • De kwaliteit gewaarborgd wordt

  • De geplande deadlines gehaald worden

  • Alle binnenkomende bezorgingen van meubels etc, goed afgehandeld worden

  • Je goed op de hoogte wordt gehouden over de voortgang.

Prijsindicatie:
Op basis van een verbouwing van 4 weken van een woning van 80m2; 2000 Euro.

Bouwbegeleiding door HAM design

Concept Ontwikkeling

Voor commerciële projecten zoals horecagelegenheden of winkels ontwerpen we, naast interieurs, ook concepten. Deze concepten kunnen bestaan uit huisstijlen, logo’s en ander grafisch ontwerp.

Prijsindicatie: 
Op aanvraag.

Voorbeeld van een concept ontworpen door HAM design