Onze Werkwijze

Stap 1: Intake

We starten elk project met een geheel vrijblijvende intake. Het liefst doen we de intake op locatie. Tijdens deze afspraak willen we alles horen over jou en jouw project, je wensen en je smaak. Ook delen wij met jou hoe wij te werk gaan en wat we voor je kunnen betekenen. Klinkt dit interessant? Neem gerust contact met ons op om een intake in te plannen.

Stap 2: Voorstel

Na de intake zullen wij een voorstel doen dat aansluit bij het project en je wensen. Dit voorstel bevat een specificatie van het hele designproces. Stap voor stap specificeren wij per fase de uren die we verwachten hieraan te besteden en wat hiermee het totale kostenplaatje wordt.
Het designproces dat wij volgen bestaat uit grofweg drie fases: Concept, Design en tot slot Realisatie. Hieronder vindt je een specificatie van wat je per fase kunt verwachten.

Stap 3: Concept

Tijdens de concept fase krijgt het interieur project vorm. We nemen een diepere duik in jouw behoeften en wensen, we willen alles weten over je voorkeuren en je eigen idee├źn m.b.t. het ontwerp. We zullen je vragen om afbeeldingen en informatie te delen die betekkng hebben op jouw stijlvoorkeur. We combineren dit met alle informatie die wij opdoen op de project locatie.
Vervolgens ontwikkelen wij mood boards, verschillende lay-out opties, grove 3D visualisaties, verbouw begrotingen en een projectplanning. Dit wordt allemaal besproken en aan de hand van jouw beslissingen komt er een concept bovendrijven dat als de basis dient voor het uiteindelijke ontwerp.

Stap 4: Design

Op basis van het concept wordt het uiteindelijke ontwerp ontwikkeld. Het ontwerp bevat vrijwel elk detail dat tijdens de realisatiefase gebouwd zal worden en elk meubelstuk en accessoire dat gekocht zal worden. De output bestaat uit gedetailleerde 2D en 3D visualisaties en de bouwtechnische tekeningen die nodig zijn om de verbouwing te starten (data & elektriciteitsplan, lichtplan, wateraansluitingenplan).
Tijdens de designfase wordt ook de materialisatie afgerond, oftewel alle te gebruiken materialen worden gespecificeerd.

Stap 5: Realisatie

Nu het uiteindelijke design is afgerond, kan de realisatie van het project starten. Een gespecialiseerde projectmanager zal de dagelijkse werkzaamheden op de bouwplaats overzien. Op deze manier kunnen we garanderen dat de verbouwing geheel volgens het ontwerp uitgevoerd wordt, de kwaliteit gewaarborgd is en dat de planning wordt gehaald. De projectmanager zal daarnaast ook zorg dragen opdat alle bezorgingen goed afgehandeld worden op locatie.